4 november 2015

Kom naar de politieke ledenraad in Amersfoort

Deze ledenraad staat wederom in het teken van de verdieping van ‘Van waarde’, deze keer op de onderwerpen internationaal en duurzaam.

Tijdens deze ledenraad, die mede wordt mogelijk gemaakt door samenwerking met de Partij voor Europese Sociaaldemocraten (PES), gaan we in op zes actuele onderwerpen:

  • Rusland: geopolitiek, mensenrechten. Met Michiel Servaes, Paul Helsloot (Amnesty International) en Bob Deen (OVSE)
  • Hoe verder met de EU na de crisis met Griekenland? Met Paul Tang en Frank Vandenbroucke (SP.A)
  • De oorlog in Syrië. Met Bert Koenders, Marit Maij en Jan Gruiters (PAX)
  • Vluchtelingen: warm hart, koel hoofd. Met Lilianne Ploumen, Attje Kuiken en Tineke Ceelen (Stichting Vluchteling)
  • Eerlijk werk over de grenzen heen. Met Agnes Jongerius, Roelof van Laar en Catelene Passchier (FNV)
  • Duurzaamheid en klimaatuitdagingen. Met Jan Vos, Yasemin Çegerek, Albert de Vries en Rolf Heijnen (Good! Bolwerk van energie)

We starten met een pilot in het kader van de vernieuwde ledendemocratie, waarin we onder meer een ‘stem’-app (stemmen via je telefoon of tablet) testen.

Om leden de gelegenheid te geven zich in te lezen verschijnen er ter voorbereiding artikelen op www.politiekeledenraad.nl. Op de website verschijnen tot aan de ledenraad nieuwe artikelen en kun je meediscussiëren.

Routebeschrijving naar De Flint en OV-advies >

Voor deze bijeenkomst is het noodzakelijk om je aan te melden. Dit kan via de reserveerlijn van de PvdA: 020-5512155. Voor aanmelding heb je het nummer van deze bijeenkomst nodig: 5894. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers (tijdens kantooruren). Ook is er kinderopvang aanwezig. Aanmelden hiervoor kan via Merel de Haan: mdhaan@pvda.nl.