Her body, she decides

Door Attje Kuiken op 20 juni 2019

Around the world, women are deprived of the right to decide for themselves if, when and with whom they want to have children.

In recent weeks anti-abortion laws have been signed in the United States, among other states in Georgia and Alabama. We stand in solidarity with the women in the United States. We cannot let them down.

That is why I started a petition. Sign, and ask others to do the same. In the beginning of July I will travel to Washington and Georgia to hand over the petition and let politicians know; we stand for womens rights.

Sign the petition 

Op steeds meer plekken wordt vrouwen het recht ontnomen om zelf te beslissen of ze kinderen willen krijgen, wanneer en met wie.

Zo zijn er de afgelopen weken in Amerika, in staten als Georgia en Alabama anti-abortuswetten aangenomen.

We kunnen de vrouwen daar niet in de steek laten. We strijden mee voor het recht van elke vrouw om zelf te beslissen over haar lichaam en haar leven. She decides.

Daarom ben ik een petitie gestart. Teken en vraag anderen om de petitie te onderteken. Begin juli reis ik naar Washington en Georgia om de petitie te overhandigen en politici te laten weten; wij staan pal voor het recht van vrouwen.

Teken de petitie 

Lilianne Ploumen

Attje Kuiken

Attje Kuiken

“Eén op de negen kinderen groeit op in armoede. En dat gaat mij aan het hart, want ooit was ik één van hen. Ik groeide op met alleen mijn moeder. We hadden het fijn samen, maar we hadden het niet breed. Die spanning, die onzekerheid, was altijd op de achtergrond aanwezig. Het maakt dat je

Meer over Attje Kuiken

Waar ben je naar op zoek?